Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Oulun Panttilainakonttori Oy Y-tunnus: 0807410-0
Pakkahuoneenkatu 26, 90100 Oulu pantti(@)oulunpantti.net

 

2. Rekisteriasiat 

Timo Siira vastaa rekisteriä koskeviin kirjallisiin kysymyksiin ja palautteisiin sopimuksen mukaan sähköpostitse. Sähköposti: pantti(@)oulunpantti.net. Vastaamme ainoastaan kirjallisiin pyyntöihin, jotka saadaan postitse. Pidätämme oikeuden, että vastaus aika on vähintään 30 vrk.

 

3. Rekisterin nimi

Oulun Pantti asiakas-, markkinointi- ja panttiasiakas rekisteri.

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely yrityksen tuotteisiin ja palveluihin liittyviin tarkoituksiin, yrityksen liiketoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden lähinnä markkinointiin, asiakaskirjeisiin laskutukseen liittyvä. Mahdollisen uutiskirjeen tilanneiden, panttiasiakkaiden ja/tai suora yhteydenoton suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän ja asiakkaan välillä, luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

 

5. Rekisterin tietosisältö 

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista: 

  • Nimi 
  • Sähköpostiosoite 
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero 
  • mahdollinen organisaatio ja asema 
  • Osoitetiedot 
  • Henkilötunnus 
  • Tiedot käsitellyistä panttauksista 
  • Maksu ja laskutustiedot 
  • Yhteysloki

 

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakas suhteiden perusteella ja yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet ovat eritelty, mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja. Verkkopalvelussa olevan yhteydenotto lomakkeen, eli ”Pyydä arvio” lomakekenttien tietoja ei tallenneta. Eli verkkosivuilla www.oulunpantti.net olevan lomakekentän täyttäneiden tietoja ei säilytetä ja niistä ei pidetä rekisteriä. Ainoastaan myytyjen Partnera Oy:n osakkeiden, kullan ja/tai hopean, sekä arvokellojen myyjän ja panttiasiakuuden yllämainitut rekisterin tietosisällöt säilytetään.

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

 

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön kirjallisesta vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä kirjanpidollisista, juridisista, laissäädännöllisistä tai tietoturvaan liittyvistä syistä

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

 

10. Muuta huomioitavaa:

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi sekä verkkosivuilla olevan lomakekenttiin täytetyt tiedot ja yhteydenottoa koskevat asiat yhteydenottoa varten.

Täyttäessään nettisivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen tai luovuttamalla tiedot muuta kautta, henkilö antaa rekisterinpitäjälle suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelyyn tässä rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla.